Woensdag 6 februari is onze tweede beleefdag!.
Deze dag is er om u te laten ‘beleven’ hoe het onderwijs bij ons op school wordt vorm gegeven. 
Echter is deze dag er ook voor potentiële nieuwe ouders of voor mensen die gewoon nieuwsgierig zijn.
U kunt op deze manier alle facetten binnen het rooster ervaren, met uw kind meekijken en sfeer proeven. Ook zal er een themaviering zijn, opgevoerd door Unit 2. Deze zal vooral gaan over het lopende thema 'The Energy Challenges'. 


Kortom, geef het door!

De deuren staan van 8.20 uur tot 14.00 uur open voor een bezoek van u! We kijken naar u uit!

In de aanloop naar onze kerstviering met het thema ‘Geven’ hebben de kinderen enorm hun best gedaan om geld in te zamelen voor Serious Request.  Het doel is dit jaar het verenigen van families wie door een natuurramp of oorlog uiteen zijn gescheurd.  Een indrukwekkend doel waar Serious Request zelf een presentatie over heeft gegeven hier op school. Geld werd ingezameld door klusjes te doen, door de verkoop van bollen, maar ook door een heuse Regenboog Carwash!

De wasstraat was op het plein bij de Regenboog. De burgemeester was er om de wasstraat te openen. Ook zij liet haar auto door de kinderen wassen. Terwijl zij wachtte op haar auto kon ze naar de verwenhoek, waar haar nagels keurig gelakt werden, waar ze een heerlijk kopje koffie kreeg en waar ze, als ze wilde, even rustig een tijdschriftje kon lezen... De burgemeester gaf aan erg trots te zijn op onze kinderen en hun initiatief! Nou, dat zijn wij als team en ouders natuurlijk ook enorm! Na de burgemeester kwamen de politie, de brandweer, opa's en oma's, ouders, buren etc. allemaal hun auto laten wassen! Wat een opkomst! 

De totale opbrengst van onze Serious Request-actie is…. 559,15

Geweldig! Dank aan een ieder die dit prachtige bedrag mogelijk heeft gemaakt en speciale dank aan de fanatieke ouders en dominee Yvonne die zo enorm geholpen hebben dit allemaal te organiseren!

Het project Schooltuin is van start gegaan! Gewapend met scheppen, spades en een heuse grasmaaier toog Unit 1 vanochtend naar buiten. Samen met enkele ouders wordt er hard gewerkt om de schooltuin te onderhouden en een moestuin aan te leggen. Vanaf deze week zullen de leerlingen elke woensdagochtend de handen uit de mouwen steken. Hulp van ouders is gewenst. Meer weten? Juf Else en Sietske Doll zijn de contactpersonen.

cropped logo 1

Supertrots op onze juf Linda. Zij is 3e geworden op het NK hoogspringen in Utrecht. Gefeliciteerd!

juf linda