KWS op de Regenboog: VEILIGHEID VOOROP!

De Regenboog vertelde dit op 03-06-2024

Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Zo ook bij ons op Stroet. 
 

Zoals u inmiddels weet en ook ervaren heeft, wordt de hele Stroet vernieuwd, verbeterd en aangepast. De riolering onder de weg wordt aangepakt en daarmee zal de hele weg open moeten. In voorbereiding op dit grote project hebben allerlei betrokkenen, die ook wat in de grond onder de weg hebben, hun zaken al aangepakt, verbeterd en vernieuwd. Te denken valt aan stroom, water, glasvezel etc. 


Het gevolg van deze enorm grote opdracht op Stroet is dat er veel en regelmatig stukken weg open zullen liggen en daarmee de verkeerssituatie anders en wellicht onveiliger kan zijn. Daarnaast zal er veel groot werkverkeer rijden die de situatie ook niet altijd overzichtelijker maken. 

KWS is zich hier inmiddels zeer bewust van en is vandaag met 6 man sterk op school om de kinderen voorlichting te geven over de veiligheid van de kinderen zelf en die van een ander. Vrachtwagens en hun dode hoek, graafmachines, heet asfalt, rook, etc., etc. Vele situaties die de kinderen kunnen treffen op een plek waar er (weg)werkzaamheden plaatsvinden zijn besproken en uitgelegd. Uiteraard met het doel spannende situaties en ongelukken te vermijden. 

Onze dank gaat uit aan KWS en het KWS-team dat zich vandaag hard heeft gemaakt onze kinderen bewust te maken van de risico’s en daarmee hun veiligheid te vergroten!

IMG_1220 IMG_1220
IMG_1221 IMG_1221
IMG_1222 IMG_1222
IMG_6762 IMG_6762
IMG_6763 IMG_6763
IMG_6764 IMG_6764
IMG_6766 IMG_6766