Verkeers- en parkeerveiligheid

De Regenboog vertelde dit op 01-09-2024

Beste ouders en verzorgers,
 

Zoals u weet zijn ze druk met de weg bezig langs de Regenboog. De hele Stroet wordt aangepakt en deze werkzaamheden gaan voorlopig nog wel even duren. 

Veiligheid voor alles en daarom even een update over de huidige situatie.
 

Op dit moment is de Regenboog met de auto alleen vanuit de westkant (de kant van Sint Maarten) te bereiken. Als u uw kind(eren) komt brengen met de auto kunt u deze parkeren op de de plekken links voor school. Let op, de stoep is er nagenoeg niet meer, kijk op dat punt goed uit met van en naar school lopen. Het aantal parkeerplekken is echter minimaal. Verderop (voorbij school richting dorpshuis ’t Centrum zijn de plekken wel te bereiken, echter vinden hier zo nu en dan werkzaamheden plaats en is het asfalt daar al van de weg geschraapt. Kortom, het houdt allemaal wat in.


Daarom ook weer het verzoek, waar mogelijk, zoveel mogelijk op de fiets te komen. De Regenboog is vanaf de oostkant wel gewoon met de fiets te bereiken, echter zijn er wel een paar punten waar afgestapt dient te worden. 

Mocht u wel met de auto komen, kijk dan goed uit met in- en uitstappen, parkeer niet op het zebrapad bij school (ook niet om de kinderen er even uit te laten) en parkeer niet aan de overkant (op verzoek van het bouwbedrijf en de bewoners). Daarnaast ook het verzoek van de bewoners niet op hun pad te (par)keren. Mochten opa’s, oma’s, oppas etc. uw kind(eren) brengen, wilt u dit dan doorgeven. Alvast bedankt! 


Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, hoop ik u morgen veilig en wel te zien, 


Vriendelijke groet, 
Lonneke Balder
 

wegwerkzaamheden wegwerkzaamheden