Update!!! School voorlopig niet te bereiken vanaf de westkant!

Beste ouders en verzorgers, 

 

Vanmorgen bleek het toch erg vol en chaotisch op het tijdelijke parkeerterrein naast “t Centtum. Vanmiddag zijn er extra platen neergelegd waarop geparkeerd kan worden én de plaatsen voor “t Centrum kunnen inmiddels gebruikt worden volgens KWS. 
 

Kortom, we gaan ervan uit dat het morgen iets soepeler gaat. 
 

Vriendelijke groet, 

Lonneke Balder 


 

Beste ouders en verzorgers,

Vanaf morgen, dinsdag 22 oktober, is de school niet meer te bereiken vanaf de westkant, de kant vanuit Sint Maarten. Dit geldt voor zowel auto’s, fietsers en voetgangers. Er komt een tijdelijk pad voor bewoners, echter acht KWS het i.v.m. de veiligheid niet wenselijk dat kinderen en ouders hier gebruik van maken om school te bereiken. De weg zal straks open liggen tot het schoolhek.
 

Gelukkig is de school wel te bereiken vanaf de oostkant. U kunt dan parkeren naast ’t Centrum en vanaf daar via de matten op het veld naar school lopen. Fietsers en voetgangers kunnen via dezelfde matten. KWS heeft gegarandeerd in de behoefte van parkeerplekken te voorzien.  

We realiseren ons dat het even behelpen is, dat er kinderen, ouders en collega’s moeten omrijden. Voor kinderen en ouders vanaf de oostkant was dit al even gaande natuurlijk. Echter staat de veiligheid voorop, daarom is deze keuze door KWS op deze manier gemaakt. 


Als de situatie zich wijzigt, laat ik het u uiteraard weten. 

 

Mocht u nog vragen hebben, dan weet u mij te vinden, 

Vriendelijke groet, 

Lonneke Balder

 

werk in uitvoering werk in uitvoering